Voor professionals

Voor freelance professionals

Fuse Agency bemiddelt tussen freelance mind, body en soul professionals en diverse fitness en health gerelateerde brands en bedrijven. Het belang van een evenwichtige balans tussen body & mind en een gezonde, fitte lifestyle wordt steeds duidelijker, en de vraag naar inspirerende professionals die mensen hierin op weg kunnen helpen wordt alleen maar groter. Fuse Agency koppelt haar freelance professionals aan opdrachtgevers, brands, evenementen en unieke samenwerkingen. Voor iedere professional met zijn/haar unieke expertise is bij ons een unieke plek.

Je aanmelden als Fuse Professional is vrij van kosten. Via een persoonlijk intakegesprek leren we elkaar kennen en samen inventariseren we waar jouw kennis, expertise en talent ligt en voor welke mogelijke samenwerkingen je openstaat. Wij hopen je vervolgens te kunnen koppelen aan interessante werkgevers en samenwerkingen. 

Benieuwd wat Fuse Agency voor jou kan betekenen? Meld je aan!

barre

Hoe werkt het

1. Intakegesprek

2. Reageer op een klus

3. Ga aan de slag

Voordelen

Review
"It is so nice that Fuse is always looking out for new opportunities and partnerships with gyms! Kristie is great at communicating clearly and helping new instructors find places which can utilize their time and talents. Kristie is passionate about fitness and helping fitness professionals succeed!"
Taylor
"Ik heb via Fuse-agency een ontzettend fijne, totaal onverwachte match voor mijn werk gevonden. De betalingen zijn ook één van de snelste; als ik tenminste op tijd m'n uren doorgeef ! Dankzij Fuse-agency ben ik een moeilijke periode te boven gekomen en ik hoop dat we ook in de toekomst samen kunnen blijven werken. Next level!"
Mojan Stipsen

Reiki, wat is dat?

Reiki is een eeuwenoude vorm van healing, vaak door handoplegging, die werkt met energie. Het behoort tot de alternatieve geneeswijzen. Oorspronkelijk komt het uit Japan. De

Lees verder »